Žleb na hiši je lahko prefinjen detajl ali modni dodatek

Pri gradnji hiše je zelo pomembno kakšne oblike bo hiša, kašna bo streha in njena okna, to po navadi naredi izgled hiše, je pa še ena pomembna stvar, ki vam lahko naredi posebno hišo in to je žleb, na katerega večina ljudi kar pozabi, ker jim ni pomemben, pomemben jim je toliko, da se zavedajo, da žleb na hiši mora biti zaradi padavin in to je to. Ne pomislijo pa, da je lahko prefinjen dodatek in prav zares modni dodatek.

Sam sem precej kompliciral pri izbiri žlebov. Še danes se spominjam, ko se je pametnega delal moj oče, da pozna nekoga, ki mi bo uredil žlebove, kar lasje so mi šli po koncu, ko je začel govoriti, da je žleb osnovni in da me ne bo drago prišlo. Bolj ko sem mu razlagal ,da jaz si želim poseben žleb, takšni, ki bo izstopal pri hiši, ki bo polepšal hišo in naredil hišo lepšo. Ni me poslušal, celo poklical je možakarja, kot da se jaz ne spoznam na stvari in možakar je že skoraj začel delati. Potem pa sem moral udariti po mizi in očetu reči, da imam dovolj, da si bom jaz sam naredil žleb, ker osnovnega in klasičnega ne želim imeti.

Tako sem se dobesedno skregal z njim, ker se je užalil in ni hotel več slišati za žleb, jaz pa sem samo hotel povedati, kaj si želim pri svoji hiši, saj je moja hiša in imam pravico, a oče se je užalil. Vseeno sem jaz na sovji hiši poskrbel za svoj modni žleb in ko je hiša imela montirane žlebove je bila prekrasna, kako lepa je bila, posebna, čisto nekaj drugega, kot pa če bi imela navadni žleb, o tem se govoril, da je lahko žleb modni dodatek, ki se ga večina niti ne zavedamo, dokler ga katera hiša nima in vidimo kako lepo izpade.