Smučanje in hotel Pokljuka

Ko jeseni za hladi že premišljujemo, kako bomo pozimi smučali in gledamo ponudbe preko spleta, ki so še kako mamljive, nas je tokrat prepričal hotel Pokljuka, kjer sem videla prekrasno ponudbo za našo celotno družino, ki še nismo bili tako vešči smučanja. Ker je bilo smučišče tik ob hotelu in ker ni bilo videti preveč zahtevno v ponudbi pa je bila tudi šola smučanja, sem vedela, da je to hotel Pokljuka kateri nam bo to zimo pričaral vse zimske radosti dopusta z celo družino.

Komaj smo vsi čakali ta datum in zimske počitnice, da gremo uživat na sneg, po slikah sodeč, se nam je hotel Pokljuka zelo dopadel in nestrpno smo čakali ta dan, ko smo vse spakirali in se odpeljali na Pokljuko.

Ko smo se pripeljali do hotela je bil prekrasni dan, sonce je sijalo, snega je bilo v izobilju in ni bilo lepšega pogleda na smučišče, ko smo izstopili iz avta. Ker sva z možem bila bolj slaba smučarja, vendar pa sva znala smučati, sva bila vesela, ker sva videla, da proga ni zahtevna, prav tako pa sva v vznožju videla najmlajše kako delajo prve smučarske zavoje in tako vedela, da jih bova vpisala v šolo smučanja.

Ti dnevi so bili prekrasni zame, hotel Pokljuka je bil lep, zaposleni prijazni, hrana super, midva z možem sva lahko samostojno smučala in spila tudi kakšen kuhanček v miru brez otrok, saj so bili v šoli smučanja. Takšnega dopusta in lokacije se ne bi branila drugo leto spet, kajti vse nam je bilo všeč, sam hotel Pokljuka pa nam je tudi pričaral tisto piko na i, da smo se vse dni počutili ljubljeni in dobrodošli. 

Ko smo odhajali sva z možem vedela, da hotel Pokljuka pride drugo leto spet v poštev, ker ko se imaš tako lepo, zakaj bi iskal nekaj drugega, tu smo našli vse za vso družino, da se je počutila prekrasno in da smo doživeli nepozabne trenutke. Tako hotel Pokljuka se vidimo drugo leto spet.