Rolo zavese v primerjavi s klasičnimi zavesami ponujajo številne prednosti

Rolo zavese so precej pogosta izbira v stanovanjih. V primerjavi s klasičnimi zavesami namreč takšno senčilo ponuja številne prednosti. Za uporabo so nadvse preproste, enako velja tudi za čiščenje pa tudi za samo vzdrževanje. Z njimi se lahko prav vsak enostavno rokuje oziroma jih upravlja. Nekatere med njimi so narejene tudi tako, da se jih lahko upravlja s pomočjo daljinskega upravljalnika.

Ena od prednosti, ki nam jo lahko ponudijo priljubljene rolo zavese, je tudi ta, da nam dajejo izjemno mehko ter nežno svetlobo. Takšna senčila pa nas lahko ne nazadnje uspešno skrijejo tudi pred radovednimi pogledi in s tem seveda omogočijo veliko mero zasebnosti, ki jo v domačem okolju skorajda vsi zagotovo nujno potrebujemo.

Rolo zavese v primerjavi s klasičnimi zavesami ponujajo številne prednosti

 

Številne različice sodobno zasnovanih rolojev

Seveda so na trgu na voljo številne rolo zavese. Izdelovalci oziroma ponudniki tovrstnih senčil pa jih za vas lahko naredijo po prav posebnih merah oziroma željah. Ker so torej rolo zavese lahko izdelane tudi po meri, jih lahko zlahka nameščamo tudi na strešna okna ter na druga okna manj pravilnih oblik.

 

Gubani roloji

Zelo dobro pa se lahko v vašem stanovanju pa tudi v drugih objektih obnesejo tako imenovani nagubani roloji. Gre namreč za eno od različic rolo zavese, ki daje nekoliko bolj pester oziroma razgiban videz. Pri dvigovanju takšnega senčila se lahko ustvarjajo sila zanimive reliefne oblike.

Lahko rečemo, da imajo torej gubani roloji zelo zanimive dekorativne učinke, ker njihove gube prostorom dajejo izjemno privlačen pa tudi eleganten videz.

 

Si želite rolo zavese ogledati nekoliko pobliže?

Seveda si rolo zaves ne morete predstavljati kar na pamet, četudi veste številne njihove prednosti in koristi. Najbolje, da se odpravite do bližnjega ponudnika oziroma izdelovalca senčil ter ga poprosite, naj vam pokaže vsaj nekaj primerkov.

Morda pa vas bo ob ogledovanju senčil v fizični prodajalni zamikalo, da bi si izbrali kakšen drug tip senčila in ne ravno rolo zavese.